надомна работа

Как да започнете собствен, самостоятелен, най-често надомен бизнес, за да работите изцяло за себе си (а не за работодатели, посредници или прекупвачи) като по този начин увеличите своите доходи до 2 – 5 пъти!? Никой работещ на заплата за някой друг не е забогатял (освен рушветчиите и престъпниците).

Хиляди хора от десетилетия обаче работят по договор в огромни заводи, учреждение, предприятия или частни фирми, в които друг определя правилата на играта, преди всичко в свой интерес.

http://images01.tzimg.com/cache/h3w4/500_1189707263_home_office_ca.jpg  
Фотоизточник: images.google

И точно тези хора нямат никаква представа по кой път да поемат и как изобщо да се справят с изцяло самостоятелната дейност, която иначе може да им осигури до 2 – 5 пъти по-високи доходи от обикновената заплата. Но също много хора вече разбират, че такава ситуация е порочна и значително намалява възможностите им за изява и реализация.

Ето защо Ви предлагам да обмислите КАК ДА ЗАПОЧНЕТЕ СОБСТВЕН ПЕЧЕЛИВШ НАДОМЕН БИЗНЕС, като така си осигурите стабилни, гарантирани и независими доходи и никога повече да не зависите от уволнения, съкращения, капризи на бездарни началници, шуро-баджанащина и всякакви други от този род.

Таблети / Преносими компютри

Create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine + 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>